Arculatból
megjelenést!

Egy arulatterv segítségével felöltözteheti cégét. Azonban határozott, jó benyomást, megérdemelt bizalmat csak akkor kelthet partnereiben, ha értékeit láttatva a teljes megjelenésre fókuszál.
Ez az üzlet alappillére.


Először is alaposan átbeszéljük Önnel a céljait. Ehhez kérjük, készítsen egy 1-2 oldalas leírást (brief), hogy mit kell tükröznie a céges arculatnak: milyen érzéseket kell keltenie a vevőjelöltekben, milyen felületeken szeretné felhasználni, milyen iparágban tevékenykedik, mi a célja a piacon. A brief megfogalmazásában marketingstratégiai tanácsadó kollégáink tudnak segítségére lenni.

Az külön előny, ha tud mutatni olyan arculati megvalósításokat, amelyeket a közvetlen konkurenciái használnak. Ugyanis ekkor ügyelhetünk arra, hogy egyedi legyen a megjelenése, mindenképp meg tudják majd a vásárlók különböztetni. Emellett azért mi is „kutakodunk”! Megvizsgáljuk a hasonló tevékenységű cégek megjelenéseit, és megismerkedünk az ide vágó vizuális trendekkel is, hogy a legjobbat nyújthassuk az Ön számára!

Az arculattervezés során fontosnak tartjuk, hogy megjelenését a vevőire szabjuk. Ezért jó, ha minél több információval el tud látni bennünket a vevőiről: milyenek a demográfiai jellemzőik, milyenek a vásárlási szokások, milyen az ízlésük, miért szokták az Ön cégét választani.

Ezek az információk rendkívül fontosak, hogy egy jól pozícionált, az Ön cége vevői számára vonzó arculatot készíthessünk. Akár még Önnel, mint megrendelővel is hajlandóak vagyunk vitába szállni, ha úgy találjuk, az Ön által kért módosítások nem lesznek pozitív hatással a marketingjére.Elérhetőségek:
6726 Szeged, Fürj u. 15.
Telefon: 06 (30) 9986 779
Email: info@vamonos.hu