Igen nehéz feladat! Nem egyszerűen arról van szó, hogy egy kisarculatot továbbfejlesztünk arculati kézikönyvé. Ahogy a pillanatnyi trendekkel változik a megjelenés, úgy kell újabb és újabb látványelemekkel kiegészíteni a meglévő arculatot. Mindezt úgy kell megoldani, hogy továbbra is egységes vizualitással rendelkezzen a kiegészített arculat.

 

Lombard Csoport

Az új arculat megerősítése érdekében sok kreatív feladat jelentkezett: egyedi formájú termékleírások, autódekorációk egységes megoldása a különböző formájú gépkocsikon, zászlókon, molinókon.

A Lombard kiterjedt, mégis egységes vizuális megjelenéssel folyamatosan jelen van az üzleti életben.

Ez pedig komoly versenyelőny!

 

Liberté Étterem

Teljes egységben van az étterem vizuális megjelenése. A vendégek előtt jobbára rejtve maradó céges névjegykártya, levélpapír, rendelést leadó faxfejléc összhangban áll -a cégembléma és cégszínek segítségével - az étlappal és menükártyával, a pincérek ruházatának színével, az egész étterembelső megjelenésével.

Nem olyan látványosan, de nagyon tudatosan!

Egységben vannak a falakon „virító” napraforgó fotók az étlappal, de még a névjegykártyával is!

Az étterem gyakran tart olyan gasztronómiai esteket, ahová nívós vendégeket is meg tudnak hívni. Az egységes, komplex arculat ebben is segít, mert bizalmat ébreszt; így az exkluzív vendégek könnyebben mondanak igent a meghívásra.

Elérhetőségek:
6726 Szeged, Fürj u. 15.
Telefon: 06 (30) 9986 779
Email: info@vamonos.hu