Arculatból
megjelenést!

Egy arulatterv segítségével felöltözteheti cégét. Azonban határozott, jó benyomást, megérdemelt bizalmat csak akkor kelthet partnereiben, ha értékeit láttatva a teljes megjelenésre fókuszál.
Ez az üzlet alappillére.


Linkek

www.lenkei.hu

Ha irodájában baj van a szék görgőjével, esetleg új irodai bútorrendszert szeretne, vagy „egyszerűen csak” egy új konyhabútor kell. A Lenkei Kft. minden szakmai segítséget megad a bútortechnikában!

www.hotelkoronaszeged.hu

Szegeden minden évszakban érdemes eltölteni egy pár napot. Munkaügyben, vagy kikapcsolódás miatt érkezik városunkba, minden igényt biztosító szállás.

www.ezerjo.hu

Egy fárasztó nap végén mindig jólesik egy pohár bor! Egy kellemes esti poharazgatáshoz, vagy egy ünnepi ebédhez illő szép borokat mindig az Ezerjó Borházon keresztül, gasztronómiai tanácsadás mellett szerezzük be. Térjen be hozzájuk egy kóstolásra!

Rendszeres borkóstolások alkalmával a legnevesebb borászokkal és a feltörekvő, tehetséges fiatal generációval is találkozhat.

www.foto-muterem.hu

Suták Éva és Erdélyi Erika fényképész műterme a szegedi belváros Wagner-udvarában található. Éva a portréfotózás egyik legkreatívabb képviselője. Családi képek, esküvők fényképeinek elkészítésében is kimagasló minőséget képvisel a barátságos műterem.

www.aerogelszigeteles.hu

Mi az aerogél? Egy olyan alkalmazott anyag, amely 15 különböző rekordot tart a Guiness Rekordok könyvében, többek között olyanokat, mint a legkisebb sűrűségű szilárd anyag, illetve mint a legjobb hőszigetelő.

A hőszigetelés mellett hangszigetelésre is igen alkalmas, különleges kialakítású belső terekben is tökéletesen alkalmazható, rugalmassága, könnyű szabhatósága miatt.

Elérhetőségek:
6726 Szeged, Fürj u. 15.
Telefon: 06 (30) 9986 779
Email: info@vamonos.hu